Liedon Innovaatiokampuksen liki 20 organisaation verkoskosto tarjoaa yrityksille ratkaisuja ja henkilökohtaista palvelua. Kampusverkostomme on aivan uudentyyppinen yhteistyöalusta, joka kokoaa yhteen yritykset, oppilaitokset ja palveluntarjoajat. Tavoitteenamme on edistää yritysten kilpailukykyä, kasvua ja yhteistyötä sekä luoda alueellista hyvinvointia ”kaikki hyötyy” -periaatteella.

Juuri julkaistuilta verkkosivuiltamme löydät kampusverkostomme tarjoamat palvelut sekä kunkin toimijan yhteyshenkilöt. Meillä palveluilla on kasvot!

Klikkaa itsesi sivustollemme ja tule tutustumaan kampusverkostomme palveluihin sekä ajankohtaisiin uutisiin ja tapahtumiimme:
liedoninnovaatiokampus.fi

Hyödynnä palvelutarjotintamme

Olemme julkaisseet palvelutarjottimen (Webropol), joka palvelee yrittäjiä 24/7. Valitse palvelutarjottimesta sinua kiinnostavat palvelut, kuvaile halutessasi muutamalla sanalla palvelutarvettasi ja jätä yhtesytietosi. Vastaukset ohjautuvat Liedon kaupungin yrityspalveluille, josta palvelupyyntösi välitetään valitsemillesi tahoille ja sinuun ollaan pikimmiten yhteyksissä!
Liedon Innovaatiokampuksen palvelutarjotin 24/7

Kuulemme mielellämme palautteesi uusista nettisivuistamme ja muustakin toiminnastamme!
Älä epäröi laittaa viestiä tai soittaa:

Marja-Leena Hämäläinen
marja-leena.hamalainen@lieto.fi
040 3515 768